Happy B-day

Azi le spunem La Mulți Ani! lui Dave Grohl (pentru cine nu știe – Impossibru! – a fost toboșar la Nirvana, acum e de toate în Foo Fighters și toboșar la Them Crooked Vultures) și lui Caleb Followill (fost băiat de popă, actualmente soț de model, lead singer și chitarist la Kings of Leon).

Dave e omul bun la toate, se pare, și are mai multă energie 42 de ani decât am avut eu toată viața.

Caleb e ușor alcoolic, cum îi stă bine unui star tânăr, și se pare că înnebunesc femeile când îl văd.

4 comentarii la „Happy B-day

  1. I’m on call..to be there. Fuck, I love his voice. Oricum, mi se pare fantastic că succesul comercial al Only by the night nu i-a schimbat. Multă lume se aştepta la un nou album de stadium anthems dar ei au ales să compună un album mai apropiat de primele lor albume. Sincer, The end mi se pare cea mai bună melodia a lor.

    • După ce am pus Notion pe blog, am ascultat fix On Call. Și să știi că și mie mi se pare că albumul nou are ceva din sunetul lor vechi, raw – cum ar zice americanul, dar lumea nu prea îi mai ascultă, cică s-ar fi vândut sfântului dolar. 🙂 mie îmi plac oricum (mai ales the bass line!) și cee mai faine de pe albumul nou sunt The Face, The Immortals și The End.

  2. Lolz @ faza cu On Call. Singurii care au încetat să-i asculte sunt hipsterii care oricum ascultă muzică doar pentru că dă bine. E ca şi cum aş înceta eu să ascult Band of Horses sau The National doar pentru că ar ajunge cunoscuţi. Btw, High Violet de la The National e unul dintre cele mai faine albume de anul trecut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.