Si ce sa-ti zic cand nu stiu ce sa-ti zic? – Part 4

Din biroul Bogdanei nu ai cum sa iesi zambind. O stie Vlad, o stie Ana, o stie toata lumea. Bine, poti iesi zambind daca esti Bogdana, dar cum ea e doar o singura persoana, si ei restul sunt atatia, sansele ca cineva sa iasa de-acolo bine dispus sunt minime. Mai degraba, tind spre zero.

Asa si acum. Vlad a intrat ca un catelus si a iesit ca o pisicuta, intocmai cum era si cand erau impreuna. Ca deh, Bogdana avea un caracter care se impunea in fata oricui. Spre exemplu, ea si Vlad se vedeau cand voia ea. Nu cand putea – ca de putut, putea cam oricand. Nu. Se vedeau cand avea ea chef si de prezenta lui pe langa ea.

Numai Vlad mai stie de cate ori s-a rugat de ea:

–    Dar, bub, nu vreau o iubita de weekend!
–    Dar in weekend stam impreuna mereu!
–    Pai eu vreau sa te vad si in timpul saptamanii.
–    Pai nu ne vedem la serviciu?!

Si adevarul e ca retorica asta il cam inchidea pe Vladut, care era, de ce sa nu recunoastem, mic si prost. Asa ca revenea, insistent, precum un catelus care face mereu pipi in acelasi loc de pe covor:

–    Bogdy, m-am saturat sa ne vedem cu program…

Tanguiala lui Vlad e deja prea obositoare pentru mine, imi inchipui cum era pentru Bogdana, care se apuca, sistematic, sa-i demonteze argumentele si asa lipsa.

–    Daca ne vedem prea des, ne-am plictisi!
–    Oricum ne vedem la serviciu!
–    Cat sex sa facem?
–    Trebuie sa merg la sala!
–    Ma doare capul!
–    Ma vad cu fetele!
–    Ma duc la salon!
–    Trebuie sa termin ceva pentru birou!
–    Merg in delegatie!
–    Vine mama la mine!
–    Merg la cursul de olarit!

Si tot asa…

Oricat ar fi incercat Vlad, Bogdana uneori pur si simplu nu avea chef de el. Cu toate ca toti stiau ca sunt impreuna, uneori il trata ca pe un subaltern. Uneori nu vorbea cu ea la telefon toata ziua, in afara de ce vorbeau pe extensia de la birou:

–    Am nevoie de o analiza pe primul semestru, te rog, si de o statistica pentru datele pe care le-am primit ieri!
–    Fa-mi, te rog, o prezentare in care sa sumarizezi rezultatele analizei de acum trei zile!
–    Du-te, te rog, la training, avem nevoie de cineva cu certificare pentru chestia asta!

In weekend, insa, Bogdana era super dulce. Uneori ii gatea, il ducea cu masina ca sa-si mai rezolve din treburi, ii cumpara mamei lui cercei si seturi de aromoterapie, si faceau sex de dimineata pana seara, fara dureri de cap, doar de organe mult prea intens utilizate.

Din pacate, insa, nu se simtea ca o relatie adevarata. Mai ales ca Vlad uneori venea cu flori, si pe Bogdana o apucau bazdacii si nervii. Sau Vlad voia sa plateasca si el cate ceva pe la ea pe-acasa, si iarasi se umflau penele Bogdanei, de mai-mai sa arunce cu farfurii dupa el. Dovada ca nici iubitele de weekend nu mai sunt ce-au fost, nu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.